| מאסטר ויזה מנהלת מאגר מידע באישור משרד המשפטים

ויזת עבודה באוסטרליה עם דרכון אירופאי

 ויזת  Working Holiday - מידע כללי

 

מחזיקי דרכון אירופאי / אמריקאי רשאים לעבוד באופן חוקי למשך שנה באוסטרליה. מטרת הויזה היא לחזק קשרים בין המדינות ולעודד חילופי תרבות בין אוסטרליה למדינות אחרות.

מי רשאי לגשת לויזה זו ?

    • מחזיקי דרכון אירופאי (ובהסכם עם אוסטרליה) אסטוניה, אנגליה, אירלנד, איטליה, בלגיה, גרמניה, דנמרק, הונג קונג, הולנד, טיאוון, יפן, מלטה, נורווגיה, קנדה, קפריסין, קוראה  צרפת, פינלנד, שבדיה
    • ארה"ב (work and holiday)
    • אנשים צעירים (גיל 18-30) בלבד !

 

מה הויזה מעניקה?

  • כניסות ויציאות מאוסטרליה ללא הגבלה (לרוב, תיירים מוגבלים בכניסה אחת)
  • עבודה חוקית (בכל סוג) באופן רצוף במשך חצי שנה
  • שהייה באוסטרליה למשך שנה באופן רצוף
  • ללמוד עד 4 חודשים בכל מוסד לימודי

תנאים נוספים חשובים

  • חובה לעמוד בדרישות הבריאות (בדיקות : רנטגן חזה, איידס וצהבת)
  • אין ילד ה"תלוי" בך המגיע איתך לאוסטרליה (עד גיל 18)
  • חובה להיות מחוץ לאוסטרליה בזמן בקשת הויזה
  • דרוש ביטוח רפואי רחב בזמן השהייה באוסטרליה
  • הצגת המלצת אופי (תעודת יושר מהמשטרה, מכל מדינה שחיית בה יותר משנה מאז גיל 16)
  • יכולת הוכחת מימון כל הנסיעה מראש (ללא התייחסות לרווח הצפוי בעבודה)
  • הצגת כרטיס טיסה חזור מאוסטרליה במעמד הכניסה הראשוני
  • הצהרת כוונת נסיעה ( כיבוד הערכים והחוקים האוסטרלים)

רוצה שנעשה את העבודה בשבילך?

סגירה
נגישות