מאסטר ויזה מחזיקה באישור משפטי לניהול מאגר מידע ע"י משרד המשפטים!

אישור כניסה לקנדה עם דרכון ישראלי

אישור ETA קנדה זהו אישור אותו חייבים כל האזרחים מכל המדינות הפטורות מוויזה (למעט את האזרחים האמריקאים) להנפיק לקראת הכניסה לקנדה. זה נראה אולי שהקנדים מקשיחים מול ישראל בנוגע לכניסה לקנדה, אך זה לא כך. הם מבקשים זאת מכל אזרחי מדינות העולם.

השינויים העולמיים שחלו בשנים האחרונות עם התגברות הטרור העולמי ושינויי ההגירה העולמיים, יחד עם בעיית הפליטים הקשה גרמו לכך שרשות ההגירה הקנדית השיקה מערכת חדשה להנפקת אישורי כניסה לקנדה ואנחנו חייבים לעבור שם ולשלם את האגרה הדרושה.

מתי זה התחיל?

רשות ההגירה בקנדה אשר קרויה CIC שאלו ראשי תיבות של Citizenship and Immigration Canada הודיעה כי החל מהתאריך 29 לספטמבר 2016 יהיה כל אזרח של כל אחת מהמדינות הפטורות מהנפקה של ויזה לקנדה והמעוניין להיכנס לקנדה לצורך מטרות תיירות, לפנות עוד בטרם עלייתו למטוס, להגיש בקשה ולקבל אישור כניסה חדש שמכונה ETA Electronic Travel Authorization.

היות ואזרחי ישראל פטורים מוויזה הרי שהם מחויבים להציג אישור כניסה לקנדה עם דרכון ישראלי.

למעשה בצעד הזה, צועדת קנדה בעקבות ארצות הברית אשר השיקה אף היא מערכת דומה לפני שנים ספורות אשר מיועדת אף היא עבור בעלי אזרחות אירופאית הפטורה מוויזה. המטרה של ההנפקה של אותם אישורי כניסה בעצם נועדה למנוע את כניסתם של אנשים לא רצויים לשעריה של קנדה.

חשוב לדעת!

  • כל אזרח ישראלי, לא משנה גילו של האזרח ואף כאשר מדובר בטיסת המשך, חובה עליו להנפיק את אישור כניסה לקנדה בטרם יעלה למטוס.
  • זמן הנפקה – לא מדובר בסיפור ארוך במיוחד. אישור הכניסה לבעל דרכון ישראלי אורך עד 24 שעות באמצעות מאסטר ויזה
  • עלות ההנפקה של האישור עומד על 150 ₪ (כולל את כל האגרות)
  • תוקף האישור הינו עד חמש שנים מיום ההנפקה או עד פקיעת התוקף הדרכון – המוקדם מבניהם.
  • תוקף אשרת השהייה –אשרת שהייה של 3 חודשים תינתן במעמד הכניסה לקנדה
  • רק המגיעים בטיסה לקנדה מחויבים באישור החדש. כל הדרכים האחרות כמו דרך הים או היבשה אינם זקוקים לאישור נכון להיום.
סגירה
נגישות